ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΠΕΖΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΑΛΛΟΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, T.K. 70 100,
ΤΗΛ: 2810-741945-7, FAX: 2810-741528
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web site:http://www.pezaunion.gr

Προφίλ

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών βρίσκεται στο νομό Ηρακλείου Κρήτης, στο Δήμο Νίκου Καζαντζάκη. Ιδρύθηκε το 1933 και σήμερα αποτελείται από 19 πρωτοβάθμιους συνεταιρισμούς με 3000 περίπου μέλη. Όλοι σχεδόν οι αγρότες της περιοχής, ποσοστό 98.7%, είναι συνεταιρισμένοι και συμμετέχουν ενεργά στις εργασίες των συνεταιρισμών και της Ένωσης.

Κυρίαρχο όργανο της ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ είναι η Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων των πρωτοβάθμιων Συνεταιρισμών μελών της. Όργανο Διοίκησης της Οργάνωσης είναι το 5μελές Διοικητικό Συμβούλιό της, του οποίου η θητεία διαρκεί 3 χρόνια. Όλα τα μέλη του Δ.Σ. είναι αγρότες της περιοχής και διαθέτουν σημαντική εμπειρία έχοντας δραστηριοποιηθεί έντονα στον αγροτοσυνεταιριστικό χώρο.

Βραβεία Ελαιολάδου

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 70 ετών, από την ίδρυσή της έως σήμερα, με τη βοήθεια των τεχνολογικών εξελίξεων και των ιδανικών εδαφοκλιματολογικών συνθηκών της περιοχής, η ΕΝΩΣΗ ΠΕΖΩΝ παράγει ελαιόλαδο εξαιρετικής και σταθερής ποιο-τητας. Αυτό έχει αναγνωριστεί διεθνώς και τα προϊόντα της έχουν επανειλημμένως βραβευτεί σε διεθνείς εκθέσεις και γευστικές δοκιμασίες.

  • Χρυσό Βραβείο, Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου, Π.Ο.Π Πεζά, Ζυρίχη 2003.
  • P.D.O Peza, Great Taste Awards 2003.
  • Βραβείο ποιότητας & πρωτοποριακής συσκευασίας ελαιολάδου ΝΗΣΟΣ, ΠΑΣΕΓΕΣ, Agrotica 2003
  • Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Ένωσις, Παρίσι 1989.

Πιστοποίηση

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 70 ετών, από την ίδρυσή της έως σήμερα, με τη βοήθεια των τεχνολογικών εξελίξεων και των ιδανικών εδαφοκλιματολογικών συνθηκών της περιοχής, η ΕΝΩΣΗ ΠΕΖΩΝ παράγει κρασί και ελαιόλαδο εξαιρετικής και σταθερής ποιότητας.

Πάντα πρωτοπόρος στην υιοθέτηση νέων μεθόδων και συστημάτων παραγωγής, η ΕΝΩΣΗ ΠΕΖΩΝ παρακολουθεί από κοντά τις αλλαγές και εξελίξεις που επηρεάζουν το σύγχρονο και διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό γίγνεσθαι. Στα πλαίσια αυτά, έσπευσε να εκπονήσει και να εγκαταστήσει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 και εφαρμογή του συστήματος HACCP.

Το νέο πρότυπο ISO 9001:2000 διασφαλίζει την ικανότητα της Ένωσης Πεζών να:

  • παράγει συμμορφούμενα προϊόντα, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του πελάτη και της νομοθεσίας.
  • αυξάνει την ικανοποίηση του πελάτη, μέσω της αποτελεσματικής εφαρμογής συστήματος και διεργασιών συνεχούς βελτίωσης.

Εξαγωγές

Όσον αφορά στις εξαγωγές η ΕΝΩΣΗ ΠΕΖΩΝ διακινεί τα προϊόντα της ευρέως σε χώρες της Ευρώπης (Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Ιταλία, Αγγλία, Ελβετία, Ολλανδία) καθώς επίσης και στην Αυστραλία, τον Καναδά, τις Η.Π.Α. Το πελατολόγιο της ΕΝΩΣΗΣ αυξάνεται συνεχώς με αξιόπιστους συνεργάτες. Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας δεν υπάρχει αποκλειστική αντιπροσώπευση.


Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο


Ελάϊα

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο οξύτητας 0,1-0,8%, με μοναδικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, εξαίρετο χρώμα, υπέροχο άρωμα και μοναδική γεύση.
Ένωσις

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο οξύτητας 0,1-0,8% με σταθερή, άριστη ποιότητα, χρυσοπράσινο χρώμα, πλούσια γεύση και άρωμα φρέσκου φρούτου ελιάς. Χρησιμοποιείται σε σαλάτες, στο μαγείρεμα, στις σάλτσες και στο τηγάνισμα. (Βραβείο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Ένωσις, Παρίσι 1989).
Νήσος

Διαλεχτό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Παράγεται στο νησί του ΜΙΝΩΑ από τον ελαιόκαρπο της ποικιλίας ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ.

(Βραβείο ποιότητας & πρωτοποριακής συσκευασίας ελαιο-λάδου ΝΗΣΟΣ, ΠΑΣΕΓΕΣ, Agrotica 2003).
Π.Ο.Π Πεζά

To εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Προστατευόμενης Ονομασίας Προ-έλευσης μέγιστης οξύτητας 0,5, έχει την έγκριση της αρμόδιας επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υπόκεινται σε αυστηρούς εθνικούς και κοινοτικούς ελέγχους. Χαρακτηρίζεται διατροφικός θη-σαυρός του οποίου η οργανοληπτική αξιολόγηση παίρνει άριστα.

(Χρυσό βραβείο, διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου, Ζυρίχη 2003. Αργυρό βραβείο, Great Taste Awards 2003)

Elixir

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Προϊόν Οργανικής Καλλιέργειας με την πιστοποίηση του ειδικού οργανισμού πιστοποίησης ΔΗΩ.ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΠΕΖΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
 
Αριθμός Επισκεπτών :