ΚΡΗΤΕΛ Α.Ε.- ΑΦΟΙ ΚΑΡΓΑΚΗ - Επιχειρήσεις Εμπορίας Ελαιολάδου - Συναιτεριστικές Ενώσεις
ΚΡΗΤΕΛ Α.Ε.- ΑΦΟΙ ΚΑΡΓΑΚΗ
ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ- ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΑΙΩΝ
Δ/νση: Γαλιά Ηρακλείου- Κρήτη, Τ.Κ. 70400
Τηλ: 28920 23543 Φαξ:28920 25143
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστορικό και Δυναμικότητα Εταιρείας

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1988 σαν Ο.Ε., διαθέτοντας μια μονάδα για το ελαιοτριβείο ενώ το 1995 μετατράπηκε σε Α.Ε., διαθέτοντας δυο υπερσύγχρονες μονάδες ΡIERALISI.

Το 2003 η μονάδα εκσυγχρονίστηκε με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας εμφιάλωσης και τυπο-ποίησης ελαιολάδου, για τις ανάγκες της αγοράς από ιδιώτες, χονδρέμπορους και των εξαγωγών.

Η ετήσια παραγωγή της εταιρείας ανέρχεται στους 800 τόνους ελαιόλαδο, το οποίο διοχετεύεται στην Ελληνική και Διεθνή αγορά.

Βραβεία

Κατά το έτος 2002 η εταιρεία Κρητέλ Α.Ε. βραβεύτηκε για την ποιότητα του ελαιολάδου που παράγει, τυποποιεί και εμπορεύεται, στη Νέα Υόρκη, με το χρυσό βραβείο "QYALITY SUMMIT"

Παραγόμενα Προϊόντα

Το Ελαιόλαδο της Κρητέλ Α.Ε. έχει πολύ ευχάριστο φρουτώδες άρωμα και τα συστατικά του (πλούσιο σε βιταμίνες και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, χωρίς χοληστερίνη) το καθιστούν απαραίτητο στοιχείο στην διατροφή.

Τα προϊόντα που παράγει η εταιρεία Κρητέλ Α.Ε. είναι τα Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα Γλαυκος΄ και Λιοστάσι΄ και το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Μετόχι.

Όλα τα προϊόντα παράγονται από πρώτη ψυχρή πίεση φρέσκου και υγιή ελαιοκάρπου και κάτω από τις προδιαγραφές των συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων και ποιότητας HACCP και ISO 9001:2000

ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑΓλαύκος

Μεταλλικά δοχεία

Φιάλες

Γυάλινες PET


Λιοστάσι

Φιάλες PET Μεταλλικά δοχεία


ΠΑΡΘΕΝΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ


Μετόχι

Φιάλες PET Μεταλλικά δοχεία

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕ ISO 9001:2000


Εμπορική Δραστηριότητα:

Οι χώρες που εξάγει η Κρητέλ Α.Ε., προς το παρών, είναι η Αμερική ,η Γερμανία, η Αυστρία και η Γαλλία.

Η εταιρεία επιθυμεί και στοχεύει να αυξήσει τις εξαγωγές της και σε άλλες χώρες.


ΚΡΗΤΕΛ Α.Ε.- ΑΦΟΙ ΚΑΡΓΑΚΗ