Οι τιμές που ακολουθούν συλλέγονται με μέριμνα του ΣΕΔΗΚ και στέλνονται στους Δήμους Μέλη του με e-mail για εκτύπωση και τοιχοκόλληση προς ενημέρωση των ελαιοπαραγωγών τους..
Οι ίδιες τιμές εμφανίζονται και από την θέση αυτή συνήθως κάθε Τρίτη η Τέταρτη για ενημέρωση όποιων ενδιαφέρονται με τις εξής διευκρινήσεις:
1. Οι αναγραφόμενες στους πίνακες τιμές παρέχονται μόνο για προσωπική ενημέρωση των ενδιαφερόμενων. Απαγορεύεται η μερική η ολική χρήση τους για οποιουσδήποτε επαγγελματικούς σκοπούς, μελέτες, η δημοσιεύματα από έντυπα η ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης χωρίς προηγούμενη άδεια του ΣΕΔΗΚ που θα ζητείται με ηλεκτρονικό μήνυμα στην δ/νση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  η Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
2. Με αποφαση του ΔΣ του ΣΕΔΗΚ μπορει να παρασχεθει αδεια για την δημοσιευση του Δελτιου Τιμων σε εντυπα ΜΜΕ υπο την προυποθεση οτι θα  αντιγραφεται ολοκληρο το Δελτιο ως εχει, χωρις καμμια αλλοιωση, παραλειψη η προσθήκη εκτος του συνολικου μεγεθους που μπορει να σμικρυνθεί μεχρι σημείου ομως που να  καιθισταται πληρως ευαναγνωστο και των χρωματων που μπορουν να μετατραπούν σε ασπρόμαυρα. Αιτηματα για αδειες υποβαλονται στην δ/νση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  η Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
3.Με αποφαση του ΔΣ του ΣΕΔΗΚ  μπορει να παρασχεθει αδεια   απευθειας ηλεκρονικης συνδεσης του Δελτιου  (link) με   το ΔΕΛΤΙΟ ΤΙΜΩΝ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ της ιστοσελιδας www.sedik.gr με χρηση  της παραπομπης: http://www.sedik.gr/neo/el/δελτίο-τιμών-ελαιολάδου