Ο ΣΕΔΗΚ προκειμένου να διευκολύνει τις αγοραπωλησίες ελαιολαδου με διαφανείς διαδικασίες αποφάσισε να δημοσιεύει δωρεάν στην στήλη του Δελτίου Τιμών τις προσφορές και ζητήσεις ελαιολαδου είτε με Διαγωνισμούς από Συνεταιρικούς η Ιδιωτικούς φορεις είτε και με κατευθείαν συμφωνίες μεταξύ ενδιαφερόμενων.


Η δημοσίευση αυτή θα γίνεται χωρίς καμιά επιβάρυνση των ενδιαφερόμενων. Μοναδική υποχρέωσή τους θα είναι να μας ενημερώσουν στο τηλέφωνο 28210 50800 η στο Φαξ 28210 50818 η στο e mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για το αποτέλεσμα της δημοπρασίας ( τιμή που επετεύχθητε,   η υπήρξε άγονη η αν προκειται να επαναληφθεί και πότε) ωστε να το ανακοινώσουμε.

Οι ενδιαφερόμενοι Συνεταιρισμοί η Ιδιώτες μπορούν να μας στέλνουν τις προκηρύξεις η απλές ανακοινώσεις των Διαγωνισμών - Δημοπρασιών που προκειται να κάνουν η τις απλές προσφορές η ζητήσεις ελαιολαδου στο Φαξ 28210 50818 η στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . και εμείς θα φροντίσουμε για την δωρεάν   ανάρτηση τους  στην θέση που δημοσιεύεται και το Δελτίο Τιμών του ΣΕΔΗΚ .

   Σχέδια διαγωνισμών η δημοπρασιών μπορούν να δουν οι ενδιαφερόμενοι από ήδη αναρτημένους παλαιότερους διαγωνισμούς που έληξαν

  

Υπόψη ότι η δημοσίευση στο Δελτίο Τιμών του ΣΕΔΗΚ λαμβάνει άμεσα ευρύτατη δημοσιότητα (την οποια μπορούν να βλέπουν αριθμητικά και οι ενδιαφερόμενοι) διότι το Δελτίο έχει χιλιάδες επισκέπτες ημερησίως από όλη την Ελλάδα αλλά και από Ελληνόφωνους του Εξωτερικού, όπως μπορείτε να  διαπιστώσετε και από τον αριθμό των επισκεπτών που καταγράφεται στο πάνω μέρος του. Και οι επισκέπτες αυτοί δεν είναι οποιοιδήποτε αλλά άμεσα ενδιαφερόμενοι για την εμπορία του ελαιολαδου.

Οι Συνεταιρισμοί που έχουν χρησιμοποιήσει τον τρόπο αυτό έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και από την διαδικασία αλλά και το αποτέλεσμα.

Οι αναγνώστες της ανακοίνωσης αυτής μπορούν να ενημερώσουν Συνεταιρισμούς η Ιδιωτικά Ελαιοτριβεία της περιοχής τους και να τους συστήσουν να προχωρούν σε πωλήσεις με δημοπρασίες, αναφέροντας τους τα οφέλη από αυτές, μερικά από τα οποία έχουν ήδη αναφερθεί σε πρόσφατα άρθρα στα ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΚΑ ΝΕΑ σε τοπικές εφημερίδες της Κρήτης και την Ιστοσελίδα του ΣΕΔΗΚ www.sedik.gr .