Τα ονόματα των ελαιοτριβείων που βραβεύτηκαν

 

Γράφει ο Νικ. Μιχελάκης*

Η απονομή των διακρίσεων του διαγωνισμού ποιότητας ελαιοτριβείων που οργάνωσε ο ΣΕΔΗΚ, έγινε από τους παρόντες εκπροσώπους των φορέων Οργανωτών κατά την ημερίδα που έγινε το Σάββατο 13-5-23 στο ΜΑΙΧ στα Χανιά.

Μεταξύ αυτών ήταν ο Ομότιμος Καθηγητής Εντομολογίας κ. Άρης Οικονομόπουλος, ο Δ/ντής του ΙΕΛΥΑ κ. Γεώργιος Ψαρράς, η Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ κ. Άννα Δασκαλάκη, οι Αντιδήμαρχοι και Μέλη ΔΣ ΣΕΔΗΚ κ.κ. Σταυρουλάκης (Δήμος Αποκορώνου), Αφορδακός (Δήμος Αγ. Νικολάου), Βουλγαράκης (Δήμος Πλατανιά), Παπαδάκης (Δήμος Ιεράπετρας), Καπνισάκης (Δήμος Πλατανια) και ο Προϊστάμενος του εργαστηρίου Τεχνολογίας του ΙΕΛΥΑ κ. Καλαντζάκης.

Αναζήτηση Επιστημονικού Συνεργάτη ΣΕΔΗΚ

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Για την ποιότητα απονεμήθηκαν συνολικά 11 ΠΛΑΚΕΤΕΣ και 17 ΕΠΑΙΝΟΙ: Από τις πλακέτες, 8 με την Χρυσή, Αργυρή και Χάλκινη Μινωική Ελιά απονεμηθήκαν για την ποιότητα και 3 με την Πράσινη Μινωική Ελιά για την πλήρη απουσία υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων στο ελαιόλαδο του.
fwefwfwefwefffwefwefwefwe

 

ccccujenhfk

 epainoi22

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Η αναδημοσίευση ή ο σχολιασμός άρθρων του Νικ. Μιχελάκη αναρτημένων στο www.sedik.gr επιτρέπεται μόνο με τήρηση όσων αναφέρονται στα πνευματικά δικαιώματα της ιστοσελίδας, για τα οποία υπάρχει ενεργό λινκ στο άνω μέρος κάθε άρθρου, τα οποία παρακαλούμε να τηρούνται.

=====================

*Ο Νίκος Μιχελάκης, είναι Δρ. Γεωπόνος, πρώην Δ/ντής του Ινστιτούτου Ελιάς Χανίων και Επιστ. Σύμβουλος του ΣΕΔΗΚ. Τα άρθρα του εκφράζουν προσωπικές απόψεις και δεν απηχούν κατά ανάγκη τις απόψεις του ΣΕΔΗΚ.