Εύκολη και ανώνυμη συμμετοχή με επιλογή μιάς από 5 περιπτώσεις

                                           

   Αγαπητέ Επισκέπτη της ιστοσελίδας του ΣΕΔΗΚ,

  Ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης (ΣΕΔΗΚ) προκειμένου να συμβάλλει στην διάγνωση των προβλημάτων που υπάρχουν στην διάθεση του ελαιολάδου χύμα  των παραγωγών και στον σχεδιασμό προτάσεων και ενεργειών με στόχο τον εξορθολογισμό της, σχεδίασε και παρουσιάζει σε διπλανή στήλη της ιστοσελίδας αυτής μια σχετικη έρευνα-δημοσκόπηση όλων των ενδιαφερόμενων, που εχει τιτλο "ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ"  

deksamenes2

 Στην έρευνα - δημοσκόπηση αυτή προσκαλείστε να συμετάσχετε, απαντώντας δωρεάν, ελεύθερα και ανώνυμα, αλλα ειλικρινά ποια απο τις πεντε αναφερόμενες περιπτώσεις προτιμάτε. 

 Η απάντησή σας γίνεται πολυ γρήγορα και απλά σημειώνοντας ένα κλικ μέσα στον μικρό κύκλο που βρίσκεται δίπλα  στην περίπτωση που σεις θεωρείτε καταλληλότερη.

 Οπωσδηποτε, για  αξιολόγηση των απαντήσεων, χρειάζονται κάποια στοιχεία του ερωτώμενου σχετικά με την ηλικία, την μόρφωση, το επάγγελμα και τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά του. Τα στοιχεία αυτά ειναι απαραίτητο να συμπληρώσετε. 

 Τα αποτελέσματα της έρευνας θα δημοσιευτούν σε ΜΜΕ και στην ιστοσελίδα αυτή, ενώ παράλληλα θα συμβάλουν στην διαμόρφωση προτάσεων του ΣΕΔΗΚ προς τις αρμόδιες αρχές.

  Για να  δείτε την έρευνα και να απαντήσετε στις ερωτήσεις της κάντε κλικ εδώ.