Νέος Πρόεδρος ο Γεωπόνος & Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Σημανδράκος

 

«ΑΓΡΟΕΚΦΡΑΣΗ» 23-07-2022

Νέος Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ ορίστηκε ο Γεωπόνος-μελετητής και σήμερα Αντιδήμαρχος Κοζάνης, κ. Ευάγγελος Σημανδράκος και Αντιπρόεδρος ο νομικός κ. Κυριάκος Μπαμπασίδης. Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γ. Γεωργαντάς δέχτηκε στο γραφείο του τη νέα διοίκηση του ΟΠsimandrakosΕΚΕΠΕ, η οποία προέκυψε μετά την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης διαδικασίας από το ΑΣΕΠ.

Μια διαδικασία, όπου πρώτος στη σειρά ήταν ο πρώην Αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, κ. Γιώργος Κέντρος, αλλά για λόγους που μόνο ο κ. Υπουργός γνωρίζει, δεν τον επέλεξε Πρόεδρο για τον πολύπαθο Οργανισμό πληρωμών, που κατάντησε Οργανισμός οργής των αγροτών, με καθυστερήσεις και λανθασμένες πληρωμές, εδώ και 3 χρόνια.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συναντήθηκε επίσης με τον απερχόμενο πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, κ. Δημήτρη Μελά, τον οποίο ευχαρίστησε  για το έργο που επιτελέσθηκε στον Οργανισμό κατά τη διάρκεια της θητείας του με στόχο την εύρυθμη λειτουργία και την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους αγρότες, από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.