Δωρεάν δημοσιεύσεις προκηρύξεων δημοπρασιών απο τον ΣΕΔΗΚ

Του Νίκου Μιχελάκη*


Τα θετικά αποτελέσματα των δημοπρασιών που εφαρμόζουν Συν/σμοι, έχουν ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον και άλλων Συν/σμων οι όποιοι πιεζόμενοι και απο τους παραγωγούς εξετάζουν πλέον σοβαρά να εφαρμόσουν και αυτοί δημοπρασίες για την πώληση του ελαιολάδου τους και μας ζητούν σχετικές πληροφορίες.
site.jpgΠαράλληλα όμως αρχίζουν να ενδιαφέρονται και αγοραστές οι όποιοι βλέπουν ότι με τις δημοπρασίες μπορεί να προσφέρουν κάπως υψηλότερες τιμές αλλά απαλλάσσονται απο τον κόπο, τα έξοδα και άλλες επιβαρύνσεις που μπορεί να έχουν αγοράζοντες σε μικρότερες ποσότητες απο παραγωγούς η απο ελαιοτριβεία.
Στα πλαίσια αυτά, ο ΣΕΔΗΚ, προκειμένου να διευκολύνει την γενίκευση και αποτελεσματικότητα των δημοπρασιών, στο εξής θα δημοσιεύει δωρεάν τις αναγγελίες η προκηρύξεις δημοπρασιών απο Συν/σμους η και Ιδιωτες καθώς και τα σχετικά αποτελέσματα τους, στην ιστοσελίδα του www.sedik.gr. Η ιστοσελίδα αυτή, που έχει ήδη αποκτήσει μεγάλη αξιοπιστία και πολύ υψηλή επισκεψιμότητα, μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην ενημέρωση ενδιαφερόμενων αγοραστών, αφού οι πολυπληθείς επισκέπτες της, που υπερβαίνουν τις 3000 την ημέρα, δεν είναι τυχαίοι αλλά ειδικά ενδιαφερόμενοι για ελαιόλαδο έμποροι, αντιπρόσωποι, παραγωγοί κλπ που προέρχονται κυρίως απο την Κρήτη αλλά και απο όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Επομένως, οι ενδιαφερόμενοι Συν/σμοι η Ιδιωτες που διενεργούν δημοπρασίες, μπορούν, εκτός απο τα αλλά μέσα ενημέρωσης που τυχόν χρησιμοποιούν να στέλνουν τις ανακοινώσεις η προκηρύξεις τους και στο Φαξ 28210 50818 η στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όποτε θα δημοσιεύονται άμεσα.
Υπενθυμίζεται ότι διάφορά είδη ’ Δημοπρασιών με τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τους καθώς και σχέδια προκηρύξεων έχουν ήδη δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο και στην ιστοσελίδα του www.sedik.gr όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα βρουν.
=====================

 

*Ο Δρ. Νίκος Μιχελάκης, που είναι πρώην Δ/ντης του Ινστιτούτου Ελιάς Χανίων και Επιστ. Σύμβουλος του ΣΕΔΗΚ, διευκρινίζει ότι τα άρθρα του εκφράζουν προσωπικές του απόψεις και δεν απηχούν κατά ανάγκη τις απόψεις του ΣΕΔΗΚ. (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)