Δυνατότητα συμμετοχής στην Κατάσταση του Δελτίου τιμών του ΣΕΔΗΚ
Το υψηλό ενδιαφέρον που παρουσιάζει το Δελτίο Τιμών του ΣΕΔΗΚ του οποιου η επισκεψιμοτητα ήδη ξεπέρασε τους 1000 επισκέπτες ημερησίως, έχει προκαλέσει ερωτήματα παραγωγών για την μη ύπαρξη τιμών από  αγοραστές στις  δικές τους περιοχές. Σχετικά διευκρινίζεται ότι η  η δυνατότητα εγγραφής στην Κατάσταση του Δελτίου για νέους αγοραστές  είναι ανοιχτή και μπορούν να περιληφθούν σε αυτή και άλλοι Συν/σμοι η Ιδιώτες έμποροι που επιθυμούν χωρίς καμία οικονομικη επιβάρυνση τους.
Η παροχή των τιμών από τους εγγεγραμμένους στον κατάλογο παρόxους Συν/σμους η Ιδιώτες γίνεται ως εξης: Κάθε Τρίτη οι παροχοι δέχονται τηλεφώνημα από τον ΣΕΔΗΚ στο οποίο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο από αυτούς, διδει την τιμή που προσφέρει ο ο Συν/σμος η ο Ιδιώτης την συγκεκριμένη ημερα για την ποιότητα (συνήθως 0,3βαθμους) και ποσότητα που αγοράζει καθώς και τους ορούς με τους οποίους γίνεται η πληρωμή (μετρητοίς, επιταγή κλπ).
Διευκρινίζεται ότι η τιμή που διδεται από τους  αγοραστές  είναι ενδεικτική και δεν τους δεσμεύει, την ίδια η και τις επόμενες ήμερες να την διαμορφώσουν διαφορετικά, ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς, ενημερώνοντας, εάν επιθυμούν, τον ΣΕΔΗΚ για να εμφανίσει την αλλαγή στο Δελτίο.
Υπόψη ότι η επισκεψιμότητα του Δελτίου Τιμών του ΣΕΔΗΚ,  όπως μπορεί να διαπιστωθεί και από τον αριθμό των επισκέψεων που καταγράφονται στο πάνω μερος της σελίδας, είναι πολύ υψηλή και τις μέρες αυτές ξεπερνά τους 1000 επισκέπτες την ημέρα. Εξασφαλίζει έτσι, μια σημαντική προβολή του Συν/σμου η τις Ιδιωτικές επιχειρήσης, σε άμεσα ενδιαφερομένους, αφού οι επισκέπτες του Δελτίου δεν είναι οποιοιδήποτε, αλλά αποκλειστικά ενδιαφερόμενοι για το ελαιόλαδο και τις τιμές
Οι ενδιαφερόμενοι για συμμέτοχη στο Δελτίο η διευκρινήσεις μπορούν να τηλεφωνούν στο 28210 50800 η να στέλνουν e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Με εκτίμηση
Από τον ΣΕΔΗΚ