Τελευταία τροποποίηση: 10-06-2020

 

   Ως Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης («ΣΕΔΗΚ»), διαχειριστής της ιστοσελίδας sedik.gr («ιστοσελίδα»), δηλωνουμε οτι  βασική μας προτεραιότητα αποτελει η  ιδιωτικότητα των επισκεπτών μας.

   Με  το έγγραφο αυτο " Πολιτικής Απορρήτου"  περέχουμε τους τύπους Προσωπικών Δεδομένων που  καταγράφονται από την ιστοσελιδα  αυτη  και τους τροπους που   χρησιμοποιούνται.

 Σε περιοδική βάση, θα  ενημερώνουμε για τυχόν αλλαγες στην πολιτική μας περί προστασίας Προσωπικών Δεδομένων . Οι αλλαγές αυτες  θα τιθενται σε ισχύ οταν  δημοσιεύοντας  σε αυτή τη σελίδα. Θα σας ενημερώσουμε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προτού η αλλαγή τεθεί σε ισχύ και θα ενημερωθεί η ημερομηνία στο πεδίο «Τελευταία τροποποίηση» στην κορυφή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

   Η  Πολιτική Απορρήτου  που ανακοινωνουμε ισχύει μόνο για τις διαδικτυακές μας δραστηριότητες και  για τις πληροφορίες που οι επισκέπτες της ιστοσελίδας επιλέγουν να παρεχουν στον ΣΕΔΗΚ. Αυτή η πολιτική δεν ισχύει για τις πληροφορίες που πιθανώς να συλλέγονται εκτός σύνδεσης ή μέσω καναλιών επικοινωνίας διαφορετικών από αυτήν την ιστοσελίδα.

  Οποιοι  θελετε επι πλεον  πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου και την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων,της ιστοσελιδας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2821050800 και 2821050801.

  

    Συγκατάθεση

   Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα και το ενημερωτικό δελτίο επιστολικών ελαιονέων («Newsletter ΣΕΔΗΚ»), συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου μας.

  

    Πληροφορίες που συλλέγουμε αυτόματα

   Για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, καταγράφουμε τη διεύθυνση IP, μαζί με την ημερομηνία και την ώρα σύνδεσης και τα διατηρούμε σε αρχεία καταγραφής, χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα περαιτέρω ταυτοποίησης με βάση τα στοιχεία αυτά.


    Πληροφορίες που μας παρέχετε εσείς

   Οι προσωπικές πληροφορίες που σας ζητείται να παράσχετε και οι λόγοι για τους οποίους σας ζητείται να τις δώσετε θα σας αποσαφηνιστούν κατά την εισαγωγή τους στην ιστοσελίδα.
   Κατά την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο του ΣΕΔΗΚ θα σας ζητηθούν ορισμένα στοιχεία επικοινωνίας, όπως όνομα, όνομα εταιρείας και τομέας δραστηριοποίησης, διεύθυνση και επαγγελματική έδρα, καθώς και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ομως, οπως σημειωνεται,  μπορείτε να απεγγραφείτε από το Newsletter ανά πάσα στιγμή επιλέγοντας τον σχετικό σύνδεσμο στο τέλος των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε από τον ΣΕΔΗΚ.


   Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

   Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με διάφορους τρόπους, μεταξύ άλλων:
   • Βελτίωση της λειτουργίας της ιστοσελίδας
   • Βελτίωση, εξατομίκευση και επέκταση της  ενημερωσης της  ιστοσελίδας
   • Άμεση επικοινωνία μαζί σας
   • Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και Newsletter

 

    Διατήρηση των πληροφοριών σας

   Ο ΣΕΔΗΚ θα διατηρήσει τις προσωπικές σας πληροφορίες μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.


    Μεταφορά και διαμοιρασμός των πληροφοριών σας

   Οι προσωπικές πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί μας στα πλαίσια της εγγραφής σας στο Newsletter αποθηκεύονται τοπικά στα γραφεία του ΣΕΔΗΚ και στη συνεργαζόμενη υπηρεσία αποστολής του ενημερωτικού δελτίου, την Πολιτική Απορρήτου της οποίας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

   Για το σχολιασμό σε επιμέρους άρθρα μέσα στην ιστοσελίδα του ΣΕΔΗΚ γίνεται χρήση πρόσθετου (plugin) που παρέχεται από το Facebook και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες μας να σχολιάζουν χρησιμοποιώντας τον προσωπικό τους λογαριασμό στην υπηρεσία αυτή. Ο ΣΕΔΗΚ δεν φέρει καμία ευθύνη για τη χρήση της παραπάνω υπηρεσίας από τους επισκέπτες. Για περαιτέρω πληροφορίες, απευθυνθείτε στους Όρους Χρήσης και στην Πολιτική Απορρήτου του Facebook.

   Επίσης, με σκοπό τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας της ιστοσελίδας του ΣΕΔΗΚ χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Google Analytics για την οποία ισχύει η Πολιτική Απορρήτου της Google την οποία μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

   Ενδεχόμενη προσπέλαση ή επεξεργασία των πληροφοριών που συλλέγουμε γίνεται και αυτή μόνο μέσω των παραπάνω διαύλων και δε γνωστοποιούνται σε άλλα τρίτα μέρη για οποιοδήποτε σκοπό, εμπορικό ή μη..

 

    Υπερσύνδεσμοι προς άλλες ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης

   Με τη βοήθεια κατάλληλων υπερσυνδέσμων (hyperlinks) εντός της ιστοσελίδας του ΣΕΔΗΚ παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε ιστοσελίδες τρίτων μερών. Η τοποθέτηση των υπερσυνδέσμων αυτών έχει γίνει με μοναδικό σκοπό τη διευκόλυνση των επισκεπτών μας. Δεν αποτελεί ένδειξη αποδοχής ή έγκρισης του περιεχομένου των ιστοσελίδων αυτών. Η περιήγησή σας σε ιστοσελίδες τρίτων υπόκειται στους δικούς τους όρους χρήσης και προστασίας δεδομένων. Ο ΣΕΔΗΚ δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο και την πολιτική διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων των ιστοσελίδων αυτών.

 

    Πληροφορίες για ανήλικους

   Ο ΣΕΔΗΚ δεν απευθύνεται σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά στοιχεία από άτομα κάτω των 18 ετών. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι το παιδί σας μας έχει παράσχει προσωπικά δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από οποιονδήποτε κάτω των 18 ετών χωρίς επαλήθευση της συγκατάθεσης των γονέων, λαμβάνουμε μέτρα για την κατάργηση αυτών των πληροφοριών από τους διακομιστές μας.

 

   Νομικό Πλαίσιο προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

ν. 3471/2006 (ΦΕΚ Α 133 - 28.6.2006)

ν. 4624/2019 (ΦΕΚ A 137 - 29.08.2019)