Διατίθεται πλέον μόνο από ΣΕΔΗΚ

Σημαντικό ήταν το ενδιαφέρον που συγκέντρωσε η έκδοση «Μνημειακά Ελαιόδεντρα - Ζωντανά Μνημεία της φύσης και του ανθρώπου» του Νικ. Μιχελάκη, που εκδόθηκε από τον ΣΕΔΗΚ.opist

Αυτό έδειξαν οι αθρόες κριτικές και τα σχόλια της έκδοσης από έγκριτους επιστήμονες και συγγραφείς, που δημοσιεύτηκαν στα τοπικά ΜΜΕ και παρουσιάζονται σε ειδική στήλη της ιστοσελίδας sedik.gr.

Ενδεικτικό είναι και το γεγονός ότι τα λίγα αντίτυπα που διατέθηκαν από τον ΣΕΔΗΚ για το ευρύ κοινό σε συγκεκριμένα βιβλιοπωλεία εξαντλήθηκαν.

Βέβαια, αντίτυπα του βιβλίου διατέθηκαν στην Περιφέρεια, στους Δήμους της Κρήτης, σε Πανεπιστήμια, δημόσιες και δημοτικές βιβλιοθήκες.

Η διάθεση των λίγων αντιτύπων του βιβλίου γίνεται πλέον μόνο από τα Γραφεία του ΣΕΔΗΚ (τηλ. 28210-50800, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).