Για την υποστήριξη των διοικητικών και επιστημονικών δραστηριοτήτων του

 

Ο ΣΕΔΗΚ αναζητεί Επιστημονικό συνεργάτη για την υποστήριξη των διοικητικών και επιστημονικών δραστηριοτήτων του και ζητά εκδήλωση ενδιαφέροντος από ενδιαφερομένους για αυτή την απασχόληση.ΣΗΜΑ ΣΕΔΗΚ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ (Γεωπόνοι, Οικονομολόγοι, Μηχανικοί Παραγωγής & Διοίκησης), με γνώσεις ή και εμπειρία σε  θέματα σχετικά με την επιστημονική υποστήριξη  των  δραστηριοτήτων του ΣΕΔΗΚ  για τις οποίες  μπορούν να λάβουν γνώση από την ιστοσελίδα του ΣΕΔΗΚ www.sedik.gr.

Θα προτιμηθούν οι έχοντες καλή γνώση της Αγγλικής και ενδεχομένως της Ιταλικής ή Ισπανικής και ικανότητες σύνταξης και διαχείρισης Εθνικών και Κοινοτικών προγραμμάτων.

Έδρα της εργασίας θα είναι τα Χανιά. Η πρόσληψη μπορεί να γίνει με σύμβαση έργου ή χρόνου ενός έτους και η αμοιβή θα είναι η προβλεπόμενη από τον νόμο ανάλογα με τα προσόντα του για 5 -7 ώρες εργασία ανά ημέρα καθώς και οι αμοιβές από την σύνταξη η συμμετοχή σε Κοινοτικά η Εθνικά προγράμματα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. :

(α)Βιογραφικό με αναφορά των στοιχείων ηλικίας, τόπου κατοικίας, οικογενειακής κατάστασης, σπουδών και εμπειρίας .

(β)Ιδιόγραφη αίτηση (γραμμένη από τον ίδιο σε υπολογιστή), στην οποία να εκθέτουν ποια από τα προσόντα, τις γνώσεις ή εμπειρίες τους μπορούν να εξυπηρετήσουν τα αντικείμενα του ΣΕΔΗΚ και αν έχουν την διάθεση να τα βελτιώσουν με κάποια δοκιμαστική περίοδο εργασίας στον ΣΕΔΗΚ αμειβόμενοι με Δελτίο παροχής ή τίτλο κτήσης.

Η αίτηση αυτή είναι απαραίτητη για την εξέταση του Βιογραφικού.