Υποψήφιοι, όροι και προθεσμίες συμμετοχής

 

   Στην βράβευση φορέων και επιχειρήσεων που ανάπτυξαν διάφορες Ελαιοτουριστικές δράσεις το 2022, αποφάσισε να προχωρήσει το ΔΣ του ΣΕΔΗΚ σε πρόσφατη συνεδρίαση του, προκειμενου να προωθήσει  την ανάπτυξη ελαιοτουρισμού στην Κρήτη.

 Στα πλαισια αυτά, προσκαλεί τους ενδιαφερομένους όπως εκδηλώσουν αμεσα κατά αρχήν το ενδιαφέρον τους και στην συνέχεια υποβάλλουν συνοπτική έκθεση σχετικά με τις Ελαιοτουριστικές δραστηριότητες που αναπτύσσουν σύμφωνα με σχέδιο που θα τους στείλει ο ΣΕΔΗΚ.elia

 

 Υποψήφιοι. Στις βραβεύσεις αυτές υποψηφιοι μπορούν να είναι Ιδιωτικές επιχειρήσεις και φορείς οποιασδήποτε νομικής μορφής όπως Ελαιομουσεία, Επισκέψιμα ελαιοτριβεία, Ελαιοταβέρνες, Ξενοδοχεία, Τουριστικά πρακτορεία καθώς και Δήμοι ή Δημοτικές επιχειρήσεις.

  Συμμετοχή. Στις βραβεύσεις αυτές η συμμετοχή θα είναι δωρεάν, χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση των βραβευόμενων.

 Βραβεύσεις. Μετά την αξιολόγηση των εκθέσεων που θα γίνει από επιτροπή ειδικών Επιστημόνων, θα επιλεγούν οι βραβευόμενοι στους όποιους, ανάλογα με την βαθμολογία θα απονεμηθούν ειδικές καλαίσθητες πλακέτες της Πράσινης Μινωικής Ελιάς ή Έπαινοι τις οποίες μπορούν να αναφέρουν και προβάλουν στις επιχειρήσεις τους η σε διάφορα ΜΜΕ. Ενστάσεις  για την  αξιολόγηση δεν γίνονται δεκτές.

 Απονομή. Τα βραβεία θα απονεμηθούν στους ίδιους τους βραβευόμενους ή εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους τους σε ειδική τελετή που θα οργανωθεί στα μέσα του Νοεμβρίου. Ο ακριβής χρόνος και τόπος της τελετής θα ανακοινωθούν σύντομα ενώ τα ονόματα των βραβευόμενων θα δημοσιοποιηθούν σε Ελληνικά και ξένα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.   

 Δηλώσεις ενδιαφέροντος. Οι ενδιαφερόμενοι για την βράβευση θα πρέπει να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους στο τηλέφωνο 28210 50800 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι 31 Οκτωβρίου 2022 παρέχοντας τα στοιχεία επικοινωνίας του φορέα τους (όνομα, τηλέφωνα, mail) και στην συνέχεια θα υποβάλλουν σύντομη έκθεση δραστηριοτήτων σύμφωνα με υπόδειγμα και οδηγίες που θα τους αποσταλούν από τον ΣΕΔΗΚ.

================

*Ο Νίκος Μιχελάκης, είναι Δρ. Γεωπόνος, πρώην Δ/ντής του Ινστιτούτου Ελιάς Χανίων και Επιστ. Σύμβουλος του ΣΕΔΗΚ. Τα άρθρα του εκφράζουν προσωπικές απόψεις και δεν απηχούν κατά ανάγκη τις απόψεις του ΣΕΔΗΚ. Μπορούν να αναδημοσιευτούν μόνο μετά από άδεια του (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).