Δηλώσεις  ενδιαφέροντος μέχρι 14 Ιανουαρίου 2021

 

Μετά την υποβολή σχετικών αιτημάτων από ενδιαφερόμενα Συνεταιρικά και Ιδιωτικά ελαιοτριβεία τα οποία, λόγω των εορτών και της πανδημίας αλλά και λόγω φόρτου εργασιών, δεν έλαβαν έγκαιρα γνώση της  ανα

dexamenes

κοίνωσης για τους διαγωνισμούς ποιότητας και διάθεσης ελαιολάδου, αποφασίστηκε η παράταση της προθεσμίας δήλωσης ενδιαφέροντος για τους διαγωνισμούς αυτούς, μέχρι και την 14 Ιανουαρίου 2021. 

  Η δήλωση αυτή  γινεται σύμφωνα με το  υπόδειγμα που είναι αναρτημένο στην ιστοσελιδα του ΣΕΔΗΚ www.sedik.gr στο παραθυρο "Διαγωνισμοί Ποιοτητας και Διαθεσης Ελαιολαδου" (http://www.sedik.gr/neo/el/diagonismos2021), η και τηλεφωνικά , πρωινές ώρες , στο τηλ. 28210 50800.

     Όσοι υποβάλλουν σχετικές δηλώσεις θα ενημερωθούν λεπτομερέστερα για τους συγκεκριμένους όρους και τις διαδικασίες βαση των οποίων θα γίνουν οι σχετικοί διαγωνισμοί με ιδιαίτερη ανακοίνωση που θα σταλεί στους ίδιους με e- email, ενώ παράλληλα θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΣΕΔΗΚ.

   Κατά τα λοιπά ισχύουν όσα αναφέρονται στην 1η ανακοίνωση που έγινε την 29-12-2020 και βρίσκεται αναρτημένη στη σελίδα του ΣΕΔΗΚ ,παράθυρο για Διαγωνισμούς Ποιότητας και Διάθεσης.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ «ΕΛΑΙΟΝΕΑ» ΣΕΔΗΚ

Αν θέλετε να λαμβάνετε δωρεάν στο email σας τα επιστολικά «Ελαιονέα» που δημοσιεύει ο ΣΕΔΗΚ 1-2 φορές την εβδομάδα, συμπληρώστε τη φόρμα που θα δείτε πατώντας εδώ.