Από την συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΣΕΔΗΚ με τηλεδιάσκεψη

  

 Γράφει:  ο Νικ. Μιχελάκης*


   Οι περιορισμοί στους τρόπους επικοινωνίας και εκδηλώσεων που επεβλήθησαν με τις νέες υγειονομικές συνθήκες, αναφέρθηκε ότι επιβάλλουν την αναπροσαρμογή των δραστηριοτήτων του ΣΕΔΗΚ.ΦΩΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΤ Στο πλαίσιο αυτό προτάθηκε η οργάνωση ενός διαγωνισμού που θα περιλαμβάνει έργα Λογοτεχνίας ( πρωτότυπα διηγήματα, παραμύθια, ποιήματα κ.α.) και έργα Ερασιτεχνικής Ζωγραφικής την Ελιά και το Ελαιόλαδο.

 

   Το γενικό σχέδιο του διαγωνισμού όπως η μορφή του περιεχομένου, οι   κατηγορίες υποψηφίων, (π.χ. ενήλικες, παιδιά, κ.α.) το είδος των βραβείων και ο τρόπος και χρόνος που θα απονεμηθούν, θα καθοριστούν μετά από εισήγηση οργανωτικής επιτροπής την οποία εξουσιοδοτήθηκε να συγκροτήσει ο Πρόεδρος του ΣΕΔΗΚ.    

  

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ «ΕΛΑΙΟΝΕΑ» ΣΕΔΗΚ

Αν θέλετε να λαμβάνετε δωρεάν στο email σας τα επιστολικά «Ελαιονέα» που δημοσιεύει ο ΣΕΔΗΚ 1-2 φορές την εβδομάδα, συμπληρώστε τη φόρμα που θα δείτε πατώντας εδώ.

        

 

 

*Ο Νίκος Μιχελάκης, είναι Δρ. Γεωπόνος, πρώην Δ/ντης του Ινστιτούτου Ελιάς Χανίων και Επιστ. Σύμβουλος του ΣΕΔΗΚ. (nmixel@otenet.gr)