Ζητούμενο η καλύτερη προβολή για το Κρητικό Ελαιόλαδο

 

ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ, 7-9-2019

Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Τυποποιητών Ελαιολάδου Κρήτης, στην οποία δόθηκε η ευκαιρία για συζήτηση και ανάλυση των αποτελεσμάτων της τελευταίας τριετίας και κατάθεση των προβληματισμών και των προτάσεων από τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων – μελών του Συνδέσμου.


sytekΚατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγινε απολογισμός των δράσεων της τελευταίας τριετίας, τους οποίους όλοι οι παριστάμενοι εκπρόσωποι μελών του ΣΥΤΕΚ υπερψήφισαν. Επίσης, αναφέρθηκαν κάποιοι από τους σημαντικούς στόχους της νέας τριετίας, που καλύπτουν ενέργειες για την ενίσχυση της προβολής και προώθησης του Κρητικού Ελαιολάδου καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στον διεθνή ανταγωνισμό. Η συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και η ανάπτυξη συνεργειών με την Περιφέρεια Κρήτης, με το Δίκτυο Ελαιολάδου Κρήτης , με τον ΣΕΚ , θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο, για την καλύτερη προβολή και εξαγωγική παρουσία του Κρητικού ελαιολάδου στις αγορές στόχους που μας ενδιαφέρουν.


Στη συνέχεια ακολούθησε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας διοίκησης και ακολούθως η νέα διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Ανδρεαδάκης Γεώργιος , Πρόεδρος Δ.Σ.
Σούσαλης Φώτης , Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
Μελαμπιανάκης Εμμανουήλ , Γραμματέας
Πρωτογεράκης Ευάγγελος ,Ταμίας
Γερμανάκη Ελευθερία , μέλος
Νικολαράκης Γεώργιος , μέλος
Στρατηγάκης Μιχαήλ , μέλος.

Αναπληρωματικός εκλέχθηκαν ο Μαρκαντωνάκης Αλέξανδρος και ο Ρενιέρης Ελευθέριος.
Ο Σύνδεσμος Τυποποιητών Ελαιολάδου Κρήτης και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαριστεί τα μέλη του για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση και την εκλογική διαδικασία και δεσμεύεται για την συνέχιση και την ενίσχυση των δράσεών του, με απώτερο σκοπό να αποκτήσει το Κρητικό Ελαιόλαδο την ευρύτερη δυνατή αποδοχή στην διεθνή αγορά.