Απαντήστε εύκολα, ελεύθερα και ανώνυμα σε 8 ερωτήσεις


Αγαπητοί Επισκέπτες της ιστοσελίδας του ΣΕΔΗΚ
Η βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν οι επιχειρήσεις μαζικής εστίασης έχει ιδιαίτερη σημασία τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες (τουρίστες) έλληνες και ξένους που τις επισκέπτονται.


ereunaΑπο την άλλη πλευρά παλαιές και σύγχρονες επιστημονικές έρευνες συνεχώς επιβεβαιώνουν την υγιεινή αξία του ελαιολάδου ενώ παράλληλα διαπιστώνουν τις σοβαρές επιπτώσεις των επεξεργασμένων με διάφορους χημικούς τρόπους τροφών μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται διάφοροι τύποι ραφιναρισμένου ελαιολάδου και σχεδόν όλα τα σπορέλαια που εξάγονται με χημικούς τρόπους απο τους καρπούς που τα περιέχουν.


Ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης (ΣΕΔΗΚ) επιδιώκοντας να αποκτήσει μια εικόνα των γνώσεων και απόψεων των καταναλωτών γενικά, σχετικά με τα θέματα αυτά, σχεδίασε μια απλή δημοσκόπηση στην οποία σας προσκαλεί να λάβετε μέρος απαντώντας δωρεάν. ελεύθερα και ανώνυμα στις 8 ερωτήσεις που έχουν τεθεί.


Τα αποτελέσματα της έρευνας θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα αυτή, ενώ παράλληλα θα συμβάλουν στην διαμόρφωση προτάσεων του ΣΕΔΗΚ προς αρμόδιες αρχές.


Εάν θέλετε να λάβετε μέρος στην δημοσκόπηση πατήστε εδώ