Μια ενδιαφέρουσα έκδοση του ΣΕΔΗΚ που διατίθεται δωρεάν σε επαγγελματίες της εστίασης και του τουρισμού

 

Γράφει ο Ν.Μιχελάκης*
Πρόσφατα ο ΣΕΔΗΚ επιμελήθηκε μια μικρή αλλά σημαντική έκδοση με τίτλο «Ο Ρόλος του Ελαιολάδου στην Μαζική Εστίαση και τον Τουρισμό». Η οποια παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον για τους ασχολούμενους με την μαζική εστίαση και τον Τουρισμό.


vivlio orolos tou elaioladouΣτην έκδοση αυτή περιλαμβάνονται βασικά οι εισηγήσεις που παρουσιάστηκαν κατά τις ημερίδες που οργανώθηκαν στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ελιάς 2018, από τον ΣΕΔΗΚ, την Περιφέρεια Κρητης, το ΜΑΙΧ, το Ινστιτούτο Ελιάς, τους Δήμους Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου καθώς και άλλους τοπικούς φορεις, μετά από έγκριση και υποστήριξη του Διεθνούς Συμβούλιου Ελαιοκομίας


Μέσα από τις σελίδες της έκδοσης 10 ειδικοί επιστήμονες (Χημικοί, Γεωπόνοι , Αρχαιολόγοι) και έμπειροι Αρχιμάγειρες, Γευσιγνώστες και Δ/ντές ξενοδοχείων προσφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες, στους επαγγελματίες της εστίασης (ιδιοκτήτες ταβερνών, μάγειρες, σερβιτόρους κ.α.), αλλά και στους επιχειρηματίες του Τουρισμού ( Ξενοδόχους, Ξεναγούς, Πράκτορες κ.α.)


Δωρεάν προσφορά της έκδοσης

Αντίτυπα της έκδοσης μπορούν να διατεθούν δωρεάν σε ενδιαφερομένους της Εστίασης και του Τουρισμού της Κρητης (Φορεις η άτομα) αφού δηλώσουν τα επαγγελματικά στοιχεία τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. η στο τηλέφωνο 2821050800.

 

*Ο  Νίκος Μιχελάκης ειναι Δρ. Γεωπόνος, πρώην Δ/ντης του Ινστιτούτου Ελιάς Χανίων και Επιστ. Σύμβουλος του ΣΕΔΗΚ. Τα κείμενα των άρθρων του εκφράζουν προσωπικές του απόψεις και δεν απηχούν κατά ανάγκη τις απόψεις του ΣΕΔΗΚ. Μπορούν να αναδημοσιευτούν μονό μετά απο άδεια του ίδιου. (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)