Ακολουθώντας τη διαφανή μέθοδο του διαγωνισμού και την ορθή πρακτική εμπορίας ελαιόλαδου, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Επισκοπής αποφάσισε και προχώρησε στον πρώτο πλειοδοτικό διαγωνισμό πώλησης ποσοτήτων της φετινής παραγωγής του.


as episkopisΈτσι, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Επισκοπής προχωρεί στην πώληση με πλειοδοτικό διαγωνισμό 12 τόνων extra παρθένου ελαιόλαδου, οξύτητας 0,60, με τελική ημερομηνία προσφορών την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, ώρα 15:00.


Οι προσφορές θα παραδίδονται κλειστές στα γραφεία του Α.Σ. Επισκοπής , στην Επισκοπή , από τη 13:00 μ.μ. έως τις 15:00 μ.μ. ή θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση asepiskopis@.gmail. com ,στις 15:00 ακριβώς, αποκλειστικά την ημέρα του διαγωνισμού .


Προσφορές που παρεκκλίνουν από τα χρονικά αυτά όρια ΔΕΝ θα γίνουν δεκτές. Το προς πώληση ελαιόλαδο βρίσκεται στις αποθήκες του Αγροτικού Συνεταιρισμού Επισκοπής.


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :
1. Η προσφορά θα αναφέρει τιμή που θα αφορά τη συνολική ποσότητα των 12 τόνων του ελαιολάδου "ως έχει", πάτο κορφή και χωρίς αφαίρεση Ξ.Υ. και θα υπάρχει δέσμευση για καταβολή ΦΠΑ 13%.
2. Η παραλαβή του λαδιού θα γίνει από τις δεξαμενές του Συνεταιρισμού με έξοδα και ευθύνη του αγοραστή από τον κρουνό, το αργότερο εντός δύο ημερών από την ημερομηνία της κατακύρωσης του διαγωνισμού , και η παράδοση θα γίνει στην πλάστιγγα του Συνεταιρισμού. 3. Η εξόφληση του συνόλου της αξίας του λαδιού θα γίνει κατά τη φόρτωση , με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του Συνεταιρισμού.
4. Η τελική απόφαση και η κατακύρωση του λαδιού θα γίνει κατά την κρίση του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού, αν κριθεί συμφέρουσα η προσφερόμενη τιμή.
5. Η συμμετοχή στη δημοπρασία προϋποθέτει την' αποδοχή όλων των όρων της παρούσας προκήρυξης.
6. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν δείγματα από το γραφείο μας ,στην Επισκοπή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 2810771213, 2810772168 (08:00-16:00) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.