Οργανώνεται από την Πρεσβεία της Ισπανίας την 18 Μαΐου στην Αθήνα


Tο Οικονομικό και Εμπορικό Γραφείο της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα διοργανώνει «Τεχνική Ημερίδα σχετικά με τη Διαχείριση Αποβλήτων», σε συνεργασία με το ICEX Spain Trade and Investment, την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 στο Athenaeum InterContinental Athens Hotel, αίθουσα All Athenaeum Conference Centre.


apovlitaΣτην Ημερίδα εκτός από τους αρμόδιους φορείς, Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης καθώς και Διεθνείς Χρηματοπιστωτικοί Φορείς , θα συμμετάσχουν και 6 Ισπανικές εταιρείες, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για περιορισμένο αριθμό κατ΄ιδίαν συναντήσεων (B2B) με ενδιαφερόμενες ελληνικές εταιρείες.


Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της Ημερίδας καθώς και κατάλογος με τις Ισπανικές εταιρείες, που συμμετέχουν.
Μεταξύ των Ισπανικών εταιρειών που συμμετέχουν είναι και η εταιρεία TRAINALBA η οποία ασχολείται με την εξειδικευμένη διαχείριση και αξιοποίηση αποβλήτων ελαιουργίας (ελαιοτριβείων) που θεωρούμε ότι μπορεί να ενδιαφέρει ιδιαίτερα τα ελαιοτριβεία και τους ασχολούμενους με την διαχείριση αποβλήτων.


Οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μία συνάντηση με την εταιρεία TRAINALBA www.trainalba-sl.es στο πλαίσιο των B2B συναντήσεων, παρακαλούνται όπως επιβεβαιώσουν γραπτώς την συμμετοχή τους. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Tηλ: 210 7246980, 210 7248984.


Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να μας αποσταλούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η γλώσσα που θα διεξαχθεί η ημερίδα θα είναι η αγγλική.


Το πρόγραμμα της Ημερίδας ακτιβώς έχει ως εξής:

Programme WORKSHOP WASTE MANAGEMENT 18052017