Καλεί παραγωγούς που δεν επιθυμούν να υποβάλλουν υπεύθυνες δηλώσεις

 

Με νεότερη απόφαση του ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Σταθάκης μετά την σύσκεψη που έγινε στον Δήμο την 26 Απριλίου, ενημερώνει τους παραγωγούς οτι αποδέχεται την ενέργεια της ΔΑΟΚ Χανίων για γενική εφαρμογή του προγράμματος Δακοκτονίας στον Δήμο την τριετίας 2017/19.

Η ανακοίνωση έχει ακριβώς ως εξής:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ: Ενημέρωση για τη σύσκεψη για τη δακοκτονία

dolomatiki dakotoniaΟ Δήμος Κισσάμου πραγματοποίησε την Τετάρτη 26 Απριλίου σύσκεψη για την ενημέρωση των παραγωγών για το πρόγραμμα της Δακοκτονίας, βάσει των νέων δεδομένων που είναι η ένταξη του Δήμου στο νέο πρόγραμμα κατά του δάκου, χωρίς να ληφθεί υπόψιν η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (της 18ης Ιανουαρίου 2017).


Ως Δήμος Κισσάμου θεωρούμε ότι καλώς έπραξε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, διότι ο διαγωνισμός θα είναι τριετής και σε περίπτωση εξαιρέσεως μιας τοπικής κοινότητας από τον 1ο χρόνο δεν θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν οι παραγωγοί της περιοχής αυτής, τα επόμενα χρόνια.

 

 


Ενημερώνουμε τους παραγωγούς ότι όποιος επιθυμεί την εξαίρεση από το πρόγραμμα για το έτος 2017, πρέπει άμεσα και πριν την έναρξη του προγράμματος να συμπληρώσει σε υπεύθυνη δήλωση, τον αριθμό των ελαιοδέντρων τους, με θεωρημένο το "γνήσιον της υπογραφής". Η αίτηση αυτή κατατίθεται στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, προκειμένου στη συνέχεια, ο πρόεδρος να τη φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο για να εγκριθεί η τελική εξαίρεση.


Ο Δήμαρχος Κισσάμου
Θεόδωρος Σταθάκης