Μέχρι τέλη Απριλίου οι δηλώσεις ενδιαφέροντος


Το ΔΣ του ΣΕΔΗΚ μετά την επιτυχία που είχε η περσινή βράβευση των Ξενοδοχείων που ανέπτυξαν δραστηριότητες σχετικές με την ανάδειξη και προώθηση της Ελιας και του Ελαιόλαδου, αποφάσισε να επαναλάβει την δράση αυτή και κατά την τρέχουσα τουριστική περίοδο 2017 και προσκαλεί τα ενδιαφερόμενα ξενοδοχεία να συμμετάσχουν στην σχετική διαδικασία.


hotel2016 2Τα Ξενοδοχεία που θα βραβευτούν θα είναι εκείνα τα οποία θα αναπτύξουν σε ικανοποιητικό βαθμό μια η περισσότερες από τις ακόλουθες δραστηριότητες:


1.Προσφορα ενημερωτικού υλικού για την Ελιά και το Λάδι ( βιβλία, CD, DVD) για παιδιά η και ενήλικες
2. Προσφορά ως δώρου, επώνυμου συσκευασμένου ελαιολάδου
3. Χρήση επώνυμου ελαιολάδου στα πρωινά, σαλάτες, γεύματα η δείπνα του Ξενοδοχείου
4.Επίδειξη επώνυμων ελαιόλαδων σε ειδικά stands, προθήκες φωτιζόμενες η περιστρεφόμενες
5. Οργάνωση ενημερωτικών, ψυχαγωγικών εκδηλώσεων (γευσιγνωσίας, ομιλίες, θεατρικά κλπ)
6. Οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που συμβάλλει στην προβολή και προώθηση του Κρητικού ελαιολάδου


Τα Βραβεία θα είναι καλαίσθητες πλακέτες με την Χρυσή, Αργυρή και Χάλκινη Μινωική Ελιά και Έπαινοι σε χαρτί τύπου πάπυρου. Σχετικά με τους Βραβευθέντες του 2016 βλέπε www.sedik.gr (ΕΛΑΙΟΝΕΑ 6-12-2016)

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα γίνει από ειδική Επιστημονική επιτροπή στην οποία θα μετέχουν εκπρόσωποι Πανεπιστημιακών και Ερευνητικών ιδρυμάτων, η οποία θα έχει την δικαιοδοσία να ζητήσει διευκρινήσεις ή και να ελέγξει τα στοιχεία των Φακέλων υποψηφιότητας που θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους.


Η απονομή των Βραβείων θα γίνει σε δημόσια εκδήλωση που θα οργανώσει ο ΣΕΔΗΚ και θα λάβει ευρεία δημοσιότητα.
Στα πλαίσια αυτά προσκαλεί όλα τα ξενοδοχεία της Κρήτης που ενδιαφέρονται για τις βραβεύσεις αυτές να υποβάλλουν καταρχήν «ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ» και στην συνέχεια «ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ» συμφωνά με σχέδιο που θα τους αποσταλεί.


Το σχέδιο της «ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ πρέπει να υποβληθεί το αργότερο μέχρι τέλη Απριλίου στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ.


Μετά την παραλαβή της δήλωσης ο ΣΕΔΗΚ θα αποστείλει στους ενδιαφερόμενους σχέδιο της ΕΚΘΕΣΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ που πρέπει να υποβάλουν για τις δραστηριότητες που θα αναπτύξουν μέχρι την 10 Οκτωβρίου 2017 .
Διευκρινήσεις – Πληροφορίες : Νικ. Μιχελάκης τηλ 28210 50800