Στις 25 Απρίλιου η προθεσμία για την Έκθλιψη και 10 Οκτώβριου για την Διάθεση

 

Γράφει ο Ν. Μιχελάκης*
Η πρόσκληση του ΣΕΔΗΚ προς τα Συνεταιρικά και Ιδιωτικά Ελαιοτριβεία να υποβάλλουν υποψηφιότητα για Βραβεύσεις είναι ανοιχτή και οι πρώτες αιτήσεις άρχισαν ήδη να καταφθάνουν κυρίως όσο αφορα την Έκθλιψη για την οποία η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 25 Απρίλιου. Ενδιαφέρον όμως υπάρχει και για τις Βραβεύσεις στην διάθεση του ελαιολάδου για την οποίες η προθεσμία λήγει στις 10 Οκτώβριου.


elaiotriveio vraveiaΟ ΣΕΔΗΚ ικανοποιώντας το αίτημα πολλών Ελαιοτριβείων που δεν έλαβαν γνώση της πρόσκλησης του από τα ΜΜΕ, την αποστέλλει ήδη ταχυδρομικά μαζί με σχετικό έντυπο υλικό (Φυλλάδια, Βιβλία) στα ελαιοτριβεία των όποιων είχε τις Δ/νσεις.


Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στις Βραβεύσεις αυτές είναι τελείως δωρεάν και ότι οι ενδιαφερόμενοι, σαν πρώτο βήμα, θα πρεπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, στέλνοντας μήνυμα στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Μετά από αυτό θα τους σταλεί το ΔΕΛΤΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ που πρεπει να συμπληρώσουν και υποβάλλουν μέχρι τις προθεσμίες που προαναφέρθηκαν.


Την πρόσκληση του ΣΕΔΗΚ μπορούν να δουν οι ενδιαφερόμενοι στο site του ΣΕΔΗΚ πατώντας εδώ ( ΕΛΑΙΟΝΕΑ 17-3-17).

 

*Ο  Νίκος Μιχελάκης είναι Δρ. Γεωπόνος, πρώην Δ/ντης του Ινστιτούτου Ελιάς Χανίων και Επιστ. Σύμβουλος του ΣΕΔΗΚ. Τα κείμενα των άρθρων του εκφράζουν προσωπικές του απόψεις και δεν απηχούν κατά ανάγκη τις απόψεις του ΣΕΔΗΚ. Μπορούν να αναδημοσιευτούν μόνο μετά απο άδεια του ίδιου. (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)