Ο Α.Σ. Κριτσας διαθέτει όλο το λάδι του με δημοπρασίες

 

Γράφει ο Ν. Μιχελάκης* 

Με βάση τα δεδομένα των δημοπρασιών, εξακολουθεί να είναι απορίας άξιο γιατί οι Συνεταιρισμοί στην πλειοψηφία τους δεν ακολουθούν την διαδικασία των διαγωνισμών, όπως έχει επισημανθεί και άλλες φορές, χωρίς όμως να υπάρξουν απαντήσεις. Έτσι, εύλογο είναι να υπάρχουν αρκετά σχόλια που ευχόμαστε να μην επαληθευτούν!


as kritsasΠάντως, ο ΣΕΔΗΚ θεωρώντας ότι η διάθεση του ελαιολάδου με διαγωνισμούς αποτελεί μια διαφανή διαδικασία η οποια θα πρέπει να ακολουθείται από τους Συν/σμους αλλά και από τα Ιδιωτικά ελαιοτριβεία, την έχει περιλάβε μεταξύ των πρακτικών οι οποίες θα αξιολογηθούν θετικά κατά την επικείμενη διαδικασία Βράβευσης των ελαιοτριβείων που έχει ανακοινώσει όπως αναλυτικότερα αναφέρεται σε άλλο άρθρο.

 

*Ο Νίκος Μιχελάκης ειναι Δρ. Γεωπόνος, πρώην Δ/ντης του Ινστιτούτου Ελιάς Χανίων και Επιστ. Σύμβουλος του ΣΕΔΗΚ. Τα κείμενα των άρθρων του εκφράζουν προσωπικές του απόψεις και δεν απηχούν κατά ανάγκη τις απόψεις του ΣΕΔΗΚ. Μπορούν να αναδημοσιευτούν μονό μετά απο άδεια του ίδιου. (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)