Με νεώτερο έγγραφο του ο ΣΕΔΗΚ προς τα ενδιαφερόμενα Ελαιοτριβεία ενημερώνει ότι αποφασίστηκε η παράταση της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Βραβεύσεις Ελαιοτριβείων για Ορθές πρακτικές έκθλιψης και διαθεσης ελαιολαδου μέχρι 15 Οκτώβριου 2016.


ladi xinetaiΒασικός λόγος που επέβαλε την παράταση αυτή ήταν οι δυσκολίες επικοινωνίας με τα Ελαιοτριβεία δεδομένου ότι την περίοδο αυτή τα περισσότερα είναι κλειστά και η άμεση ενημέρωση τους για τις Βραβεύσεις του ΣΕΔΗΚ δεν είναι εφικτή για πολλά από αυτά.


Για τον λόγο αυτό το έγγραφο με την νέα προθεσμία προωθείται στην Περιφέρεια, τους Δήμους, τις Επιχειρησεις τυποποίησης, τα ΜΜΕ κ.α. ώστε να ενημερώσουν σχετικά τα ενδιαφερόμενα ελαιοτριβεία, τα οποια μπορούν να ζητήσουν από τον ΣΕΔΗΚ την αποστολή της σχετικής αλληλογραφίας στο τηλέφωνο 28210 50800 η στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .


Με το νέο έγγραφο δίδοντα περισσότερες διευκρινήσεις όσο αφόρα την συμπλήρωση των Δελτίων υποψηφιοτήτων τα οποια ανασυνταχτήκαν ώστε να είναι σαφέστερα και μπορεί να τα δουν οι ενδιαφερόμενοι στους συνδέσμους

 


Διευκρινίζεται ότι όσοι έστειλαν ήδη Δελτία υποψηφιότητας μπορούν να τα ξαναστείλουν με βάση τα νέα σχεδία Δελτίων που επισυνάπτονται στην επιστολή αυτή.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής του ΣΕΔΗΚ αρ.30/25-05-2016 ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ που απευθύνεται στα Συν/κα και Ιδιωτικά Ελαιοτριβεία και τις Επιχειρησεις Εμπορίας Ελαιολαδου και κοινοποιείται στην Περιφέρεια, Αντιπεριφερειες και τους Δήμους Μελή του ΣΕΔΗΚ μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ