Η διεθνής έκθεση ελαιολάδου της Κίνας Oil China, που απευθύνεται σε όλους τους εμπλεκόμενους στον τομέα του ελαιολάδου, εορτάζει την 10η επέτειό της στις 18 και 19 Απριλίου στο Πεκίνο και στις 20 και 21 στη Σαγκάη.


2015oilchinacompetitionlogoΣτα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί ο γνωστός Διαγωνισμός Ελαιολάδου της Κίνας στον οποιο μπορούν να συμμετάσχουν επιχειρήσεις που επιθυμούν απο όλο τον κόσμο. Οι εγγραφές στον διαγωνισμό λήγουν την 18 Απριλίου.


Στις εννέα προηγούμενες διοργανώσεις του Διαγωνισμού Ελαιολάδου της Κίνας, από το 2006 έως σήμερα, συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 παραγωγοί και εξαγωγείς ελαιολάδου.


Η έκθεση επιτρέπει σε όλες τις εταιρείες να επιδείξουν την παραγωγή τους, ευνοώντας ένα κλίμα ολοκλήρωσης και συναίνεσης για τον καθορισμό μιας πολιτικής ανάπτυξης και προσδιορισμού της δραστηριότητας τους.


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η κάθε εταιρεία θα μπορεί να κρίνει την ποιότητα του ελαιολάδου της σε σύγκριση με άλλες μάρκες, καθώς επίσης να κάνει γνωστά τα προϊόντα της στους κινέζους διανομείς και καταναλωτές.