Στους συμμετέχοντες προσφέρεται δωρεάν το Βιβλίο:
«Παραδοσιακή Κρητική Διατροφή» του ΣΕΔΗΚ

 

Αγαπητοί Φίλοι

Ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης (ΣΕΔΗΚ) και το Δίκτυο Επιχειρήσεων Αποκλειστικής Χρήσης Ελαιολαδου (ΔΕΑΧΕ) με τον διακριτικό τίτλο «ΕλαιοΓευσίες»,  προκειμένου να συμβάλλουν στην πληρέστερη ενημέρωση και ικανοποίηση των πολιτών που είναι Εξώφυλλο βιβλίουευαισθητοποιημένοι σε θέματα υγιεινής και γεύσης των φαγητών που καταναλώνουν, οργανώνει την ερευνά: « Υγιεινή και γευστική άξια του Ελαιόλαδου» στην οποια σας προσκαλεί να συμμετάσχετε με την συμπλήρωση  ερωτηματολογίου που διατιθεται στα Καταστηματα των Μελων του Δικτυου "ΕλαιοΓευσίες".

Η θετική ανταπόκριση σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τον ΣΕΔΗΚ, ο όποιος σε ανταπόδοση θα σας προσφέρει δωρεάν ένα αντίτυπο του βιβλίου «Παραδοσιακή Κρητική Διατροφή» που περιλαμβάνει 300 περιπου συνταγές με τα ονόματα Οικοκυρών από όλη την Κρήτη αλλά και άρθρα από ειδικούς επιστήμονες σχετικά την διαχρονική εξέλιξη της Κρητικής διατροφής, την αντιδιαστολή της από την Μεσογειακή, αλλά και την γευστική και υγιεινή αξία και σωστή χρήση του ελαιολάδου.
Παράλληλα, εάν επιθυμείτε θα σας εγγράψει  στην Ομάδα Φίλων Ελαιόλαδου του ΣΕΔΗΚ  (ΟΦΕΣ) και θα σας στέλνει δωρεάν με e-mail το Εβδομαδιαίο Δελτίο Τιμών του ΣΕΔΗΚ και επίκαιρα Ελαιοκομικά Νέα.
Πρόλογος από τον Δήμ. Ρεθύμνου και Πρόεδρο του ΣΕΔΗΚ 
chania 
messara
 
rethymno
 
 
selino
 
siteia
 
Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου γίνεται από όσους επιθυμούν κατά τις επισκέψεις τους για φαγητό η προμήθειες στα καταστήματα των Πιστοποιημένων Επιχειρήσεων Μελών του Δικτύου «ΕλαιοΓευσίες» που φαίνονται στους  πίνακες και  στους  χάρτες που ακολουθούν.
   Με την παράδοση συμπληρωμένου του ερωτηματολογίου παραλαμβανεται ένα (ανά παρέα) αντίτυπο του βιβλίου «Παραδοσιακή Κρητική Διατροφή», ενώ παράλληλα, εάν επιθυμείτε, εγγραφεστε στην Ομάδα Φίλων Ελαιόλαδου ΣΕΔΗΚ (ΟΦΕΣ).
Ελπίζοντας στην συμμετοχή σας στην έρευνα αλλά και στην παραπέρα συνεργασία σας με τον ΣΕΔΗΚ  και το Δίκτυο «ΕλαιοΓευσίες» σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
 
Με εκτίμηση
Γ. Μαρινάκης Πρόεδρος ΣΕΔΗΚ
Ν. Μπομπολάκης Πρόεδρος  Δικτύου "ΕλαιοΓευσιες" 
 
 
Σημείωση: Περισσότερες πληροφορίες για την Ερευνα και το «Δίκτυο ΕλαιοΓευσίες» θα βρείτε κάνοντας κλικ στα παρακάτω.