Αποδεικνύεται κυριαρχία των σπορελαίων στην μαζική εστίαση
katalogoi-tavernes.jpgΌπως ανακοινώθηκε στην συνάντηση των Μελών του Δικτύου από τις 41 επιχειρήσεις που αρχικά υπέγραψαν το Καταστατικό, μετά από τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι μόνο 27 προσαρμόστηκαν στους όρους του Καταστατικού και αυτές αποτελούν πλέον τα για το τρέχον έτος τα Πιστοποιημένα Μέλη του Δικτύου «ΕλαιοΓευσίες» τα οποία θα λάβουν το Λογότυπο, την Πιστοποίηση και τα αλλά υλικά σηματοδότησης και προβολής του Δικτύου «ΕλαιοΓευσίες».

Ο μικρός αυτός αριθμός πιστοποιημένων μελών του Δικτύου, όπως σχολιάστηκε, αποδεικνύει ότι η ανεπαρκής ενημέρωση των καταναλωτών και η ανυπαρξία ελέγχων για την υποχρεωτική αναγραφή του είδους των λαδιών στους Καταλόγους, φαίνεται ότι εξυπηρετεί πολλούς και επιτρέπει την κυριαρχία των σπορελαίων στην μαζική εστίαση. Και αυτό οφείλουν να το ελέγξουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Τα Πιστοποιημένα Μέλη ΕλαιοΓευσίες, κατά περιοχές, είναι :


-Από τα Χανια οι Ταβέρνες ΑΙΜΙΛΙΑ (Ζούρμπα), ΜΠΟΥΡΑΚΗΣ (Κουνουπιδιανά), ΛΕΒΕΝΤΗΣ (Σταλός), ΜΠΟΜΠΟΛΗΣ (Π. Ρούματα), ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΑΚΚΩΝ ΟΜΑΛΟΥ (Ομαλός), ΕΝΕΤΙΚΟΝ (Π. Πόλη), ΕΛΠΙΣ (Πλάκα Αποκορώνου), ΕΥΓΩΝΙΑ (Χανιά, Μυλωνογιάννη 120), ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΠΕ (Χανιά, Δασκαλογιάννη 25-27) ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ( Αρμένοι Χανίων), ΜΕΛΤΕΜΙ (Αμυγδαλοκεφάλι) και η επιχείρηση Εμπορίας ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΑΕ
- Από το Ρέθυμνο οι Ταβέρνες: ΟΘΩΝΑΣ (Ρέθυμνο), ΤΑΒΕΡΝΑ ΓΑΖΟΖΑΣ (Ατσιπόπουλο), ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Μύρθιος), ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΣΠΙΤΙ ΚΟΥΡΗΤΩΝ (Μαργαρίτες), ΠΑΝΑΚΡΟΝ ( Σχολη Ασωμάτων) , GIORGOS (Δαμνόνι).
-Από Ηράκλειο οι Ταβέρνες: ΡΟΥΣΣΟΣ (Χουδέτσι), ΕΛΙΑ & ΔΥΟΣΜΟΣ (Σκαλάνι), ΓΩΝΙΕΣ (Γωνιές Χερσόννησος), ΚΡΗΤΕΣ (Γούρνες), ΠΙΛΑΤΟΣ ( Λ. Ικάρου, Ν. Αλικαρνασσός) και η Επιχείρηση Εμπορίας ΥΙΟΙ ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗ ( Βώροι)
-Από Λασίθι οι Ταβέρνες: ΚΟΧΥΛΙΑ (Μόχλος), ΓΙΑΝΤΕΣ (Σητεία), ΚΡΗΤΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ (Καββούσι).

Εγγραφή νέων Μελών στο Δίκτυο
Το Δίκτυο είναι ανοικτό για εγγραφή νέων Μελών. Οι Επιχειρήσεις που επιθυμούν μπορούν να γίνουν Μελή εφόσον αποδέχονται την αποκλειστική χρήση ελαιολάδου και τους ορούς του Καταστατικού, που είναι αναρτημένο στην Ιστοσελίδα του Δικτύου www.olivetastes.eu . Για πληροφορίες e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. , Φαξ 28210 50818 η τηλ. 28210 50800)