Αρχίζει η υπογραφή’ του Καταστατικού
του Δικτύου «ΕλαιοΤαβερνών»
Προβλέπεται προβολή πολύπλευρη του Δικτύου στα ΜΜΕ και’ χορήγηση Πιστοποίησης και Λογοτυπου στα Μέλη
Προχωρεί και ήδη βρίσκεται προς το τέλος της η διαδικασία ίδρυσης Δικτύων «ΕλαιοΤαβερνών» στην Κρητη και Κύπρο που θα έχουν σαν ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την αποκλειστική χρήση ελαιολάδου σε όλα τα φαγητά, τηγανητά και εδέσματα που προσφέρουν.
Οι όροι που πρέπει να πληρούν και τα ωφελήματα που θα έχουν τα Μέλη του Δικτύου αναφέρονται λεπτομερώς στο Καταστατικό του Δικτύου το οποίο εγκρίθηκε από ΔΣ του ΣΕΔΗΚ και ήδη βρίσκεται αναρτημένο στην Ιστοσελίδα του ΣΕΔΗΚ και μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ .

Στις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν ομαδικές και ατομικές επαφές ειδικών του Προγράμματος με τις Ταβέρνες που δήλωσαν ότι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Δίκτυο για’ ενημέρωση, πιστοποίηση ’ και υπογραφή του Καταστατικού ώστε να προχωρήσει η έγκριση του από το Πρωτοδικείο.
Στην συνέχεια θα ακολουθήσει η χορήγηση’ της ’ Πιστοποίησης και του Λογότυπου (σήμα) Δικτύου στα Μέλη του Δικτύου τα οποία, μετά από εξεταση θα διαπιστώνεται ότι τηρούν τους όρους του Καταστατικού και ιδιαίτερα τον όρο της αποκλειστικής χρήσης και κατοχής ελαιολαδου. ’ Ήδη έχουν συγκεντρωθεί αρκετές Δηλώσεις ενδιαφέροντος από όλη την Κρήτη οι οποίες υποβάλλονται στο Φαξ 28210 50818 η στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πάντως από τους αρμόδιους’ του προγράμματος υπογραμμίζεται ότι ενδιαφέρει ιδιαίτερα συμμετοχή όχι πολλών αλλά υψηλής επαγγελματικής στάθμης επιχειρήσεων, γιατί όπως από έρευνα διαπιστώθηκε οι Έλληνες αλλά και ξένοι τουρίστες προτιμούν ποιοτικά φαγητά με ελαιόλαδο και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν την πραγματική αξία τους. Δεν ανέχονται όμως παραπλάνηση και εξαπάτηση.
Το Δίκτυο θα προβάλλεται με έκδοση έντυπων ενημερωτικών μέσων, με ραδιοτηλεοπτικά σποτ, καταχωρήσεις σε εφημερίδες, περιοδικά, οδηγούς , δημιουργία ιστοσελίδας, αφίσες, διαφημιστικά επιτραπέζια αντικείμενα και παράλληλα θα προωθείται με την οργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων Το Δίκτυο θα ιδρυθεί ως ΝΠΙΔ ( αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία) και θα διοικείται από την Γενική Συνέλευση και το Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο θα μετέχει ένας τουλάχιστο εκπρόσωπος από κάθε Περιφερειακό διαμέρισμα.