Η συμβολή στην διαφάνεια του Δελτίου Τιμών του ΣΕΔΗΚ.
Δυνατότητες και προϋποθέσεις για δημοσίευση του σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ
Χανιά 16-1-13 : Του Νίκου Μιχελάκη*

times99.pngΟ ΣΕΔΗΚ στα πλαίσια των προσπαθειών του για διαφάνεια της αγοράς αποφάσισε την διεύρυνση της δημοσιότητας του Δελτίου Τιμών που εκδίδει με την παροχή άδειας για δημοσίευση απο ΜΜΕ που επιθυμούν εφόσον τηρούν ορισμένες προϋποθέσεις.
Το Δελτίο αυτό του όποιου η επισκεψιμότητα ήδη έφθασε τους 2000 επισκέπτες την ημέρα, προερχόμενους απο την Κρήτη, αλλά και όλη την Ελλάδα και πολλές χωρες του εξωτερικού, έχει αποκτήσει πλέον υψηλό κύρος και περιβάλλεται με εμπιστοσύνη απο παραγωγούς και εμπόρους, συμβάλλοντας σημαντικά στην διαφάνεια της αγοράς!
Σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ του ΣΕΔΗΚ το εβδομαδιαίο Δελτίο Τιμών που εκδίδει, για ευρύτερη διάχυση της πληροφόρησης του, εκτός απο τους Δήμους όπου ήδη επί χρόνια αποστέλλεται, επιτρέπεται να δημοσιεύεται και σε ΜΜΕ υπό συγκεκριμένες όμως προϋποθέσεις που θα διασφαλίζουν την πιστότητα και εγκυρότητα και αξιοπιστία του απο τυχόν αλλαγές, παραλείψεις, η προσθήκες που μπορεί να προκαλέσουν παρερμηνείες και αντιδικίες μεταξύ πωλητών και αγοραστών.
Έτσι, αποφασίστηκε όπως στο εξής παρέχεται άδεια για την αυτούσια, απολύτως ακριβή και πλήρη δημοσίευση του σε έντυπα ΜΜΕ καθώς και την υπερσύνδεση (link) με Ιστοσελίδες.
Και στις δυο περιπτώσεις απαιτείται να προηγηθεί αίτημα των ενδιαφερόμενων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. η στο τηλ. 28210 50800, ώστε να τους δοθεί σχετική έγγραφη άδεια .
========================
*Ο Δρ. Νίκος Μιχελάκης, που είναι ’ πρώην Δ/ντης του Ινστιτούτου Ελιάς Χανίων και’  Επιστ. Σύμβουλος του ΣΕΔΗΚ,’ ’  διευκρινίζει ότι τα άρθρα του εκφράζουν’  προσωπικές του απόψεις και’  δεν’  απηχούν κατά ανάγκη τις απόψεις του ΣΕΔΗΚ.’  (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">nmixel@otenet.gr)