- Πνευματικά Δικαιώματα

Τα φυσικοχημικά και Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά με βάση τα οποία τα ελαιόλαδα κατατάσσονται στις ποιοτικές κατηγορίες που αναγνωρίζει η Ευρωπαική Ένωση καθορίζονται με τον Κανονισμό (ΕΟΚ) αριθ. 2568/1991 όπως τροποποιήθηκε με τον Κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 61/2011 .

Τα όρια των Ποιοτικών Χαρακτηριστικών που ισχύουν με βάση τον Καν. (ΕΕ) 61/2011 έχουν όπως στους πίνακες που ακολουθουν.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ (Κάντε κλικ για μεγένθυση)

xaraksthristika-elaioladou1.jpg
 xaraktiristika-elaioladou2.jpg

dimoskopisi221

Έντυπες Eκδόσεις

ERGERGERGE

Ηλεκτρονικές εκδόσεις

fylla

Μνημειακά Ελαιόδεντρα

fylla

Με τα φύλλα της Ελιάς

fylla

We use cookies
Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου, ενώ άλλα μας βοηθούν να βελτιώσουμε αυτόν τον ιστότοπο και την εμπειρία χρήστη (cookies παρακολούθησης).