ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Αγαπητέ Επισκέπτη της ιστοσελίδας του ΣΕΔΗΚ
Στόχος της έρευνας αυτής είναι να συμβάλλει στον καλύτερο σχεδιασμό μέτρων και ενεργειών σχετικών με την βελτίωση της διατροφής και της διαμονής στην Κρήτη. Ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης (ΣΕΔΗΚ) σας παρακαλεί να συμβάλετε στην επίτευξη του στόχου αυτού, απαντώντας δωρεάν. ελεύθερα και ανώνυμα στις ερωτήσεις που ακολουθούν.
Τα αποτελέσματα της έρευνας θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα αυτή, ενώ παράλληλα θα συμβάλουν στην διαμόρφωση προτάσεων του ΣΕΔΗΚ προς αρμόδιες αρχές.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΩΤΩΜΕΝΟΥ:

Τα παρακάτω στοιχεία είναι ανώνυμα και προορίζονται για την αξιολόγηση των απαντήσεων σας.

Περιοχή
(Συμπληρώστε: Κρήτη, Ελλάδα, Εξωτερικό)
Ηλικία
(έτη)
Μόρφωση
( Συμπληρώστε: ΑΕΙ, ΤΕΙ, Μέση, Δημοτική )
Επάγγελμα
(Συμπληρώστε: Υπαλληλος, Συντ/χος Επαγγελ/τιας, Ανεργος)
Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα
(Συμπληρώστε: Αθλητισμός, Μουσική, Γαστρονομία, Υγιεινή)

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Κάνετε κλικ στην στήλη που αντιστοιχεί στην άποψη σας.

1. Σε ποιο βαθμό είστε ικανοποιημένοι από την ποιότητα της διατροφή σας στα Ξενοδοχεία, τα Εστιατόρια και τις Ταβέρνες της χωράς

ΜΕΣΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Πάρα πολύ Πολύ Μέτρια Λίγο Καθόλου
Ταβέρνες
Εστιατόρια
Ξενοδοχεία
Ταχυφαγεία

2. Σε ποιό βαθμό θεωρείτε ότι εφαρμόζεται η υποχρεωτική χρήση επώνυμων (μη επανεγεμιζομενων ) συσκευασιών ελαιολαδου στις επιχειρησεις εστίασης

ΜΕΣΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Πολύ καλα
(ανω 80%)
Πολύ
(50-80% )
Μέτρια
(30-50%)
Λίγο
(10-30 %)
Ελάχιστα
(0-10%)
Ταβέρνες
Εστιατόρια
Ξενοδοχεία
Ταχυφαγεία

3 Ποιο είδος διατροφής θεωρείτε ότι ανταποκρίνεται καλύτερα στις επιθυμίες σας;

Μεσογειακή Ελληνική Κρητική Μεσογειακή και Κρητική Της περιοχής σας

4 Ποιος θεωρείτε ότι ευθύνεται περισσότερο για την μη ικανοποιητική εφαρμογή της χρήσης επώνυμων (μη επαναγεμιζομενωνν ) συσκευασιών ελαιολαδου στις επιχειρησεις εστίασης;

Το Κράτος Οι Περιφέρειες Οι Δήμοι Η Αγορανομία Οι επιχειρησεις εστίασης Οι πελάτες που δεν το ζητουν

5. Γνωρίζετε ότι στο πρότυπο της Μεσογειακής διατροφής συνιστάται η χρήση όλων των τύπων ελαιόλαδου αδιακρίτως και επομένως και των ραφιναρισμάτων που έχουν επεξεργαστεί με χημικές μεθόδους, ενώ στο πρότυπο της Παραδοσιακής Κρητικής διατροφής ο τύπος ελαιόλαδου που χρησιμοποιείται είναι αποκλειστικά το Παρθένο;

Ναι Οχι

6. Σε ποιο βαθμό θα σας ενδιέφερε όλα τα φαγητά που τρώτε να είναι μαγειρεμένα αποκλειστικά με ελαιόλαδο;

ΠολύΜέτριαΛίγοΠολύ λίγοΕλάχιστα

7 Πόσο περισσότερο είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για κάθε μερίδα φαγητού παρασκευασμένη αποκλειστικά με ελαιόλαδο, όταν τρωτέ σε Ταβέρνες και Εστιατόρια;

Μεχρι 1€Μεχρι 0,75€Μεχρι 0,5€Μεχρι 0,30€ Καθόλου

8.Με ποιο τροπο προμηθεύεστε ελαιόλαδο για το σπιτι σας;

Χησιμοποιώ δικης μου παραγωγής Αγοράζω Χύμα από παραγωγούς Αγοράζω τυποποιημένο από παραγωγούς Αγοράζω τυποποιημένο από Σούπερ Μάρκετ Αγοράζω τυποποιημένο από Λαικες αγορες