Για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων του ΣΕΔΗΚ 

 

  sima sedikΕπιστημονικός συνεργάτης

Ο ΣΕΔΗΚ αναζητεί Επιστημονικό Συνεργάτη για την υποστήριξη των επιστημονικών δραστηριοτήτων του και ζητά εκδήλωση ενδιαφέροντος από πτυχιούχους ΑΕΙ (Γεωπόνους, Οικονομολόγους, Μηχ. Παραγωγής και Διοίκησης κ.α.)

  Θα αξιολογηθεί θετικά η γνώση της Αγγλικής, η εμπειρία σε Εθνικά και Κοινοτικά προγράμματα και η ικανότητα στη διαχείριση ιστοσελίδας. Μεταπτυχιακές σπουδές σχετικές με τα θέματα του ΣΕΔΗΚ θα εκτιμηθούν ανάλογα.

   Έδρα της εργασίας θα είναι τα Χανιά. Η πρόσληψη μπορεί να γίνει με σύμβαση έργου η χρόνου ενός έτους με δυνατοτητα ανανέωσης και η αμοιβή θα είναι η προβλεπόμενη από τον νόμο ανάλογα με τα προσόντα του για 6/ωρη εργασία επί 5/νθημερο εβδομαδιαίως.

    Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν, μέχρι την 14 Ιουλίου, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το βιογραφικό τους συνοδευόμενο απαραίτητα από προσωπική  αίτηση στην όποια θα εκθέτουν τις απόψεις τους για την καταλληλότητα των προσόντων τους στην προώθηση των στόχων του ΣΕΔΗΚ όπως αναλύονται στο καταστατικό του και φαίνονται από τις μέχρι σήμερα δράσεις του (βλέπε www.sedik.gr).

_____________________________________________________________________________________________

 

  Γραφίστας

Αναζητείται Γραφίστας με εμπειρία στην στοιχειοθέτηση βιβλίων και φυλλαδίων με δυνατότητα εργασίας πρωινές ώρες (μετα απο συνενόηση) στα  γραφεία του ΣΕΔΗΚ στα Χανιά

Αμοιβή κατόπιν συμφωνίας με βάση παραγωγή έργου η απασχοληση (ανα ωρα ή ημερα) . Οι ενδιαφερομενοι μπορούν να αποστείλουν σύντομο βιογραφικό και αποδείξεις εμπειρίας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μεχρι 16 Ιουλιου 2020