Για την υποστήριξη των διοικητικών και επιστημονικών δραστηριοτήτων του   

     Ο ΣΕΔΗΚ αναζητεί Επιστημονικό συνεργάτη για την υποστήριξη των διοικητικών και επιστημονικών δραστηριοτήτων του και ζητά εκδήλωση ενδιαφέροντος από ενδιαφερομένους για αυτή την απασχόληση.

sima sedikΟι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ  ικανοί  να  ασχοληθούν  με  θέματα διοικητικής και επιστημονικής υποστήριξης  των  δραστηριοτήτων του ΣΕΔΗΚ  για τις οποίες  μπορει να λαβει κάποια εικόνα απο  ιστοσελιδα του ΣΕΔΗΚ www.sedik.gr.

  Απαραιτητο ειναι να έχει αποδεδειγμένη άριστη γνώση της Αγγλικής και ενδεχόμενα της Ιταλικής η Ισπανικής αλλα  και ικανότητες σύνταξης και διαχείρισης Εθνικών και Κοινοτικών προγραμμάτων.
   Έδρα της εργασίας θα είναι τα Χανιά. Η πρόσληψη μπορει να γίνει με σύμβαση έργου η χρόνου ενός έτους και η αμοιβή θα είναι η προβλεπόμενη απο τον νόμο ανάλογα με τα προσόντα του για 6/ωρη εργασία επί 5/νθημερο εβδομαδιαίως.

    Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν αίτηση με τα προσόντα και τις εμπειρίες τους και βιογραφικό στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.